Acesta este blogul meu, unde scriu ce vreau fara sa cer voie nimanui…….Expun numai pareri personale pe care va rog sa nu le luati in seama, ca sa nu va enervati……Daca nu va place ce scriu, nu aveti decat o singura solutie: nu mai cititi acest blog…….Daca va place fiti bineveniti!.....
Nu cumparati dobermanni decat cu contract de vanzare cumparare, ca sa va feriti de tzepe.


Comentarii proaspete pentru voi. Cititi si postarile mai vechi pentru ca fac adaugiri

Dobermannul si eu

>> joi, 14 noiembrie 2013

La cererea admiratorilor mei moldoveni
revin cu niste pareri personale.
V-am mai spus ca initial, alegerea rasei si in special a unui exemplar de dobermann cu pedigree, am facut-o cu speranta ca asa vom avea eu si familia mea un bun prilej de a ne imprieteni cu alti iubitori ai rasei dobermann si un bun prilej de a petrece weekendurile la aer curat.
Niciun moment nu ne-am inchipuit ce teapa vom lua.
Niciun moment nu ne-am imaginat nici eu , nici familia mea ca vom da peste niste "oameni" cu un limbaj execrabil.
Dar nu este dupa cum te astepti.
Vorba derbedeului cu limbajul cel mai urat auzit de mine vreodata, tiberiu popescu alias ham, mi-am cumparat un pui de dobermann si am avut pretentia sa ma simt bine in expozitii, ca orice om normal.
Dar in normalitatea mea civilizata, nu a puppymiller-ilor cu care am facut cunostinta in ring/DCR/forumul de kkt.
Pentru ei foarte important este banul, nu omul.
BANUL.
Important pentru ei a fost faptul ca am dat pe masculul meu de dobermann mai putini bani decat cereau ei in Bucuresti si de aici extrapoland, au concluzionat ca eu si familia mea suntem niste"sarantoci fara bani de tzelina" de care isi pot permite sa isi bata joc/sa ii defaimeze/sa ii ameninte/ sa ii trateze ca pe niste gunoaie.
Si asa au facut-o din oct.2006 pana in prezent.
Ei si prietenii lor nou veniti in viata dobermannistica romaneasca.
Parca este conditie impusa pentru obtinerea titulaturii ca puppymiller, sa ne vorbeasca folosind un limbaj ca de boarfa de pe centura capitalei.
Un derbedeu a dat tonul, ma refer aici la tiberiu popescu alias ham, iar noii veniti, chiar daca nu ne-au vazut si nu ne-au vorbit fata-in-fata niciodata( sa ne fereasca D-zeu de astfel de interlocutori), au preluat limbajul si modul de a ne defaima.
Si culmea obrazniciei, tot ei, defaimatorii cu limbaj ca de boarfa de pe centura capitalei se pretind victimele noastre.
Pentru ca spunem adevaruri.
Pentru ca sintetizam cele afirmate de ei pe diverse pagini pe net.
Pentru ca incercam sa le aratam celor ce iubesc rasa dobermann, care este adevarata fata a starii de sanatate a puilor scosi la vanzare de puppymillerii romani grupati sau nu in DCR.
Cei care au avut curiozitatea de a citi cum a pornit ura lor fata de noi, au putut sa constate cu stupoare ca totul a pornit de la faptul ca am criticat in termeni civilizati, expo DCR din oct.2006.
Noi am criticat ca nu s-au asigurat conditiile minime necesare nici pentru oameni nici pentru caini ( nu era nicio sursa de apa, niciun loc cu umbra, nu s-a facut controlul sanitar la intrarea cainilor in expozitie, expozitia s-a desfasurat pe un maidan, etc) iar ei ne-au bombardat cu grosolanii despre penisul fiului nostru.
Albie de porci l-au facut pe fiul nostru,"intentionat" cum afirma cu nonsalanta "jurista" cristina oprescu alias cristina_m/cristina gameon.
Iti sta mintea in loc.
Totul ca sa ne scarbeasca sa nu mai avem curajul sa spunem adevarul despre ghioarlele lor.
Despre faptul ca vand mortaciuni pe bani multi.
Iar forumul de kkt animale.ro ii sustine/ajuta, iar secretara AChMB si presul DCR ii incurajeaza cu "like".
Voi reveni.


  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP