Acesta este blogul meu, unde scriu ce vreau fara sa cer voie nimanui…….Expun numai pareri personale pe care va rog sa nu le luati in seama, ca sa nu va enervati……Daca nu va place ce scriu, nu aveti decat o singura solutie: nu mai cititi acest blog…….Daca va place fiti bineveniti!.....
Nu cumparati dobermanni decat cu contract de vanzare cumparare, ca sa va feriti de tzepe.


Comentarii proaspete pentru voi. Cititi si postarile mai vechi pentru ca fac adaugiri

"...nu sunteti membra a DCR, niciodata nu ati fost un membru care sa aiba interese pozitive in a promova un club..."

>> joi, 20 august 2015

zice nesimtitul care
ma facea pe mine si pe fiul meu ca fiind cu IQ sub 50.
Pentru ca indraznisem sa il intreb de ce in expo de club oct.2006 Bucuresti nu s-a facut niciun control medical al cainilor ce intrau in ring, nu exista niciun loc cu umbra, nici o cismea de unde sa poata bea apa caini si oameni.
Constat cu tristete ca desi au trecut ceva ani peste el ca peste noi toti, majoros andrei csaba, presul DCR ales de majoritatea membrilor DCR, a ramas acelasi nesimtit/nepoliticos si cred eu misogin.
Cata obraznicie din partea unui barbat care i se adreseaza unei femei cu aerul de "superioritate" pe care vrea sa il degaje afirmatiile lui la adresa unei foste membre DCR ce ii adreseaza o intrebare !
Parca i se adreseaza unei fiinte de calitatea a doua. El care se considera de calitatea intai.
Asa mi se adresa si mie.
Si eu fusesem membra DCR, aleasa proaspata secretara DCR !
Iar el, zeul suprem (vorba celei cu care se cearta acum) ma punea la punct din inaltimea soclului pe care se catarase cu ajutorul lui cristian dragomir si a slugilor acestuia.
Aceleasi slugi care vad ca il sustin si acum.
"Interese pozitive in a promova un club" ?
Si care ar fi acestea ?
Sa il pupe pe el in dos ?
Sa il lase sa isi promoveze canisa ?
Si canisele favoritilor?
Nu s-a schimbat nimic din 2006 pana in prezent !
Revoltator cum aceeasi nesimtiti care au pus laba pe DCR isi fac afacerile cu dobermanni si nu le pasa de loc de rasa asta !
Menirea unui club de dobermann credeam eu in naivitatea mea (in 2006) este promovarea rasei, ocrotirea rasei, drepturi egale pentru toti membrii clubului.
DCR nu a facut si nu face nimic din toate astea.
Cativa smecheri au infiintat un club si cu ajutorul lui stefanescu (prietenul lui cristian dragomir) presul AChR, au obtinut monopolul comertului cu dobermanni cu pedigree.
Asta este "interesul pozitiv" al presului DCR si al comitetului lui director.
Sunt in comitetul director cetateni straini ?
Cui ii pasa ?
Lor nu le-a pasat cand au facut sigle DCR cu steagul POLONIEI !
Lor nu le-a pasat cand Dobermannul le-a atras atentia ca nu este normal ca nu sunt mandri ca sunt romani si nu pun pe afisele expozitionale fotografii cu cladirile importante ale Romaniei !
Credeti ca se vor sinchisi acum ?
Cine sa se sinchiseasca ?
Nesimtitul sau prostii din AG ?
Nu cred ca nemultumirile unuia sau altuia au darul de al face pe csaba andrei majoros si pe cei ce il sustin de atata amar de ani sa se reevalueze atent si sa se retraga.
Nu cred ca este capabil sa fie corect.
Pentru asta este nevoie de caracter.
PS: avortonul iese iar la atac sa il pupe in kr pe pres. Nu ii dati atentie. Unicul lui neuron fumegand nu este capabil de nimic inteligent.
Distractiv. Cu lamaie.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP